Hoppa till innehåll

Akademin

I Akademin samlar vi förbundets utbildningsverksamhet, både fackliga- och professionskurser, seminarier och konferenser. Med Akademin kan du nu också gå en del av våra kurser online.

Logga in på Akademin för att se dina påbörjade och avslutade kurser. Leta fram en kurs i Kurskatalogen och skapa ett användarkonto om du inte redan gjort det. Du ser hela vårt kursutbud utloggad.

Logga inte in till Akademin via länken uppe till höger, den går till "Min sida" där du bland annat hittar uppgifter om ditt medlemskap i Sveriges Arbetsterapeuter.

Skapa användarkonto och logga in

Första gången du anmäler dig till en kurs via Akademin kommer du att få skapa ett användarkonto. Det gör du samtidigt som du anmäler dig till en kurs. Din mejladress blir ditt användarnamn och du väljer själv ett lösenord. Du ska inte använda dina inloggningsuppgifter till Min sida. 

Vad är skillnaden på kurskatalogen i Akademin och webbkalendariet?

I kurskatalogen i Akademin finns alla kurser som vi som förbund centralt anordnar. I webbkalendariet hittar du också kortfattad information om när och var dessa kurser äger rum, med länk till Akademin för mer information och anmälan, men i kalendariet på webben finns även lokala aktiviteter, externa konferenser som vi vill tipsa om, information om när styrelsen sammanträder, etc.

Ansvarig för sida:

Elin Westerberg 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

E-post:
Uppdaterad: 2018-02-28

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.