Hoppa till innehåll

TA | Nya medarbetare på kansliet

Ulf Lundberg är ny kommunikationsstrateg och Björn Malm redovisningsekonom.

Bildtext: Vi hälsar Björn Malm, redovisningsekonom, och Ulf Lundberg,
kommunikationsstrateg, välkomna till FSAs kansli i Akademikerhuset i Nacka.

Ulf Lundberg är ny kommunikationsstrateg efter Malin Stedt Gustavsson. Han kommer närmast från Botkyrka kommun där han var kommunikatör inom området Vård och Omsorg. Han har även arbetat för Läkare utan gränser och inom landstinget.

– Det finns en linje i mina val av arbetsplatser, allt har handlat om hälsokommunikation. Det som lockade mig till FSA är den strategiska roll jag kommer att ha för att stödja verksamheten att nå de övergripande målen, säger han.

Ulf är 42 år och har sambo och två barn, en pojke på sex år och en flicka på tre. Han cyklar till jobbet och löpning och tennis ger ytterligare kondition. Det kan man kanske säga att även musik-intresset gör, han spelar trummor.

– Och så är jag en ganska fanatisk Hammarbyare, med årskort på
Söderstadion.

Ny redovisningsekonom är Björn Malm, 45 år, som nu senast kommer från fackförbundet Kommunal. Han efterträder Ing-Marie Enmalm. Björn har arbetat som ekonom inom många olika branscher – bank, hotell med flera.
Förutom att sköta FSAs ekonomi och redovisning kommer Björn att backa upp övriga ekonomer i Akademikerhuset när så behövs, där även DIK
och Naturvetarna har kansli.

Björn spelar också tennis på fritiden och är idrottsintresserad. Han är gift och har två barn, en son på 15 år och en dotter på 13.

Red.

Ansvarig för sida:

Jane Bergstedt 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Vikarierande redaktör

E-post:
Uppdaterad: 2012-02-10

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.