Hoppa till innehåll

TA | Nya medarbetare på kansliet

Två nya medarbetare har anställts på FSAs kansli, Andreas Lindkvist är ny ombudsman och efterträder Ulrika Semelius Kihlgren, Sanna Feldell är ny studentombudsman efter Anna Rohlin Larsson.

Bildtext: Nya ansikten på FSAs kansli, ombudsmannen Andreas Lindkvist och studentombudsmannen Sanna Feldell.

Andreas Lindkvist, 33 år, arbetade tidigare som personlig handläggare i Försäkringskassan inom området ohälsa. Han var också förtroendevald för Fackförbundet ST. Ett rekryteringsprojekt inom ST lockade och han fick en projektanställning där under ett år. Efter föräldraledigheten med dottern dök FSAs annons upp.

Andreas Lindkvist är en av FSAs fyra ombudsmän.

– Jag har ansvar för i princip hela Norrland, Kalmar, Blekinge och Sörmland och så delar vi fyra ombudsmän på jouren här på kansliet.

Sanna Feldell, 27 år, ägnade mycket av sin tid på universitetet åt studentfackliga frågor och utbildningspolitik. Hon kommer närmast från Stockholms universitets studentkår och hon sitter med i styrelsen för Sveriges Förenade Studentkårer.
Som studentombudsman på FSA ska hon vara stöd och bollplank till FSAstud och har ansvar för rekryteringen av studenter. Den 15–16 oktober anordnar hon en inspirationshelg för studenter i Stockholm. Att vara fackligt aktiv under studietiden ger en bra grund att stå på och värdefulla kontakter.

– Dessutom ska jag se till att vi är en brygga ut i arbetslivet för nyexaminerade arbetsterapeuter, hjälpa dem att marknadsföra sig själva och professionen.

I november arrangeras seminarier och mingel för nya yrkesverksamma arbetsterapeuter i Stockholm, Malmö och Göteborg.


Jane Bergstedt
Vikarierande redaktör

Ansvarig för sida:

Jane Bergstedt 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Vikarierande redaktör

E-post:
Uppdaterad: 2011-10-11

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.