Hoppa till innehåll

TA | "Jätteroligt, jättebra, häftigt evenemang”

At-forum samlade runt 900 deltagare och arrangerades för första gången i Göteborg den 6–8 april, parallellt med Leva & fungera-mässan. FSAstud hade flera representanter med som funktionärer.

Bildtext: Studenterna hjälpte till vid incheckningen på Svenska Mässan.

TA frågar: Hur var det att vara funktionär?


Madde Borgh, Norrköping

– Det var jätteroligt! Och roligast var nog att träffa folk från andra utbildningsorter för att jämföra och prata om skillnader i utbildningen emellan orterna. Där finns det mycket att diskutera!
– Det var kul att kunna hjälpa till, plus att jag hann gå på några föreläsningar. At-forum är jättebra för att få större kunskap inom arbetsterapi genom föreläsningar, workshops och diskussioner med andra inom samma profession.
Jag kommer definitivt vilja åka på detta igen, antingen som funktionär eller gäst.

Emma Karlsson, Göteborg

– At-forum är ett häftigt evenemang för såväl yrkesverksamma arbetsterapeuter som blivande. Som funktionär fick jag se och lyssna till mycket! Det bjöds på väldigt många föreläsningar och seminarier inom många olika intresseområden för arbetsterapeuter.
– Vid nästa At-forum är jag yrkesverksam och hoppas jag får möjlighet att gå på det då också.

Sanna Kristensen, Göteborg

– Det var väldigt roligt att delta i At-forum, något som man som student kanske inte annars haft möjlighet att vara med om. Det var många yrkesverksamma där, så det blev ett utmärkt tillfälle att stöta på både gamla ansikten och att knyta nya kontakter och få nya idéer.
– Dessutom var det roligt att få en inblick i den aktuella forskningen inom vårt område och vilka trenderna är. Det är något som berör oss i allra högsta grad, både som studenter och nyexaminerade. 

Marie Claesson, Luleå

– At-forum är ett bra tillfälle att skapa kontakter och bredda sig professionellt. Det var väldigt inspirerande att möta studenter från de övriga studieorterna. Det blev många tillfällen till diskussioner som berikar ens egen utveckling rent professionellt.
– Jag blev speciellt fascinerad av en tjej från Göteborg som gick upp och presenterade sin C-uppsats. Det var väldigt inspirerande och jag önskar att det nästa gång finns utrymme i programmet så studenter kan få medverka i ännu större utsträckning och presentera sina examensarbeten, för det var väldigt roligt att se bredden på utvecklingen.

Ansvarig för sida:

Jane Bergstedt 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Vikarierande redaktör

E-post:
Uppdaterad: 2011-06-09

Ämnen:

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.