Hoppa till innehåll

TA nr 8

2011-01-05 Diskussionrik dag

Med Norra Djurgården och Waldermarsudde som fond, återupptogs fullmäktigeförhandlingarna under lördagen på Elite Hotel Marina Tower i Nacka. Propositionen om bedömning av arbetsförmåga och hållbar utveckling var några som engagerade, liksom motionen om namnbyte för FSA.

2011-01-05 Fullmäktigeskolan – uppskattad nyhet för i år

En nyhet för i år var Fullmäktigeskolan. Den besöktes av många delegater och var uppskattad. Agneta Thor och Per Sjödin från FSAs kansli höll ett seminarium om hur fullmäktigeförhandlingar går till, liksom röstningsproceduren och beslutsgången för ett eller flera förslag. Hädanefter kommer Fullmäktigeskolan bli ett stående inslag på fullmäktige.

2011-01-05 Fullmäktige – "en inspirationskick"

En viss förväntan låg i luften när de 89 delegaterna samlades inför Fullmäktiges öppnande den 19 november. Det var återseendets glädje för många. Den här gången hölls fullmäktige på Elite Hotel Marina Tower i gamla Saltsjöqvarn i Nacka. "Fullmäktige är en inspirationskick", sammanfattade några delegater från Norrbottenkretsen som TAs reporter pratade med.

2011-01-05 Kom inte av tåget – anmäler SJ till DO

Peter Cederholm skulle på fest i Uppsala, men kom inte av tåget med rullstolen. Nu har han anmält SJ till Diskrimineringsombudsmannen, DO. – Jag har aldrig någonsin känt mig så kränkt, diskriminerad och liten, säger han.

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.