Hoppa till innehåll

TA nr 7

2010-11-26 Patientens perspektiv lockade många till Örebro

Intresset för Kvalitetsregisterkonferensen i Örebro i början av oktober var redkordstort med närmare 600 deltagare. Fokus låg på patientens perspektiv, något som engagerade både beslutsfattare och olika yrkesgrupper inom vården.

2010-11-26 Två studenter berättar om sin resa till Indien: Arbetsterapi med andra förutsättningar

Att få en inblick i sjukvården och arbetsterapin i Indien var en stark upplevelse som kommer att följa med oss hela livet – både som användbar kunskap i yrket och som en god livserfarenhet i hjärtat.

2010-11-26 Hälsning från FSAstud i Örebro

Nu har äntligen tåget kommit till arbetsterapeutprogrammet i Örebro!

2010-11-25 Arbetsterapi internationellt

FSA arbetar på olika sätt med arbetsterapi i ett internationellt sammanhang. Genom att följa detta arbete har du möjlighet att engagera dig i din profession på en världsomspännande nivå!

2010-11-24 Vägen tillbaka har kantats av fördomar

39 år gammal blev Gun Hansson totalförlamad efter sviterna av en till synes vanlig influensa. Arbetsterapeut som hon är, gav hon sig dock bara den på att komma tillbaka genom träning. Sedan några år tillbaka arbetar hon på Syncentralen i Falun där arbetsgivaren anpassat arbetsmiljön specifikt för henne. Men när det gäller tillgängligheten och fördomarna ute i samhället har det gått trögare.

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.