Hoppa till innehåll

Chefsfredag

  • Tid: 2018-03-02 14:302018-03-02 16:00
  • Plats: Scandic Triangeln, Triangeln 2, Malmö
  • Målgrupp: Chefer

Sveriges Arbetsterapeuter tillsammans med Svensk Chefsförening och Insight Consulting hälsar dig välkommen till en spännande chefsfredag med seminarium och därefter nätverkande mingel med god dryck och tilltugg!

Dagens tema - Tillitens förutsättningar

Välkommen till en chefsfredag där Helle Konga-Nielsen med utgångspunkt från sin bok ”kokbok i ledarskap” och sin mångåriga och breda erfarenhet av ledarskap, på ett lättsamt och uppmuntrande sätt delar med sig av sina erfarenheter och konkreta tips. Föreläsningen handlar om hur du når framgång genom medarbetarna, skapar en bra kultur, håller samtal samt hur du hanterar de olika utmaningar som du kan stöta på i din vardag som chef och ledare.

Helle har många års erfarenhet av omfattande förändrings- utvecklingsarbete som managementkonsult både som anställd och i eget företag. Hon har även varit anställd i både privata och offentliga verksamheter, samt har haft åtskilliga styrelseuppdrag. Som linjechef har Helle lett verksamheter med allt från 15 till 2500 medarbetare. Ett genomgående tema i hennes arbete har varit kopplingen till organisationskultur, effektivitet, styrning och ledarskap. Bland anställningarna kan nämnas SAS platschef på Arlanda flygplats, chef för Kooperativa Förbundet strategisk utveckling, personaldirektör Arbetsmarknadsstyrelsen och chef för stöd- och serviceverksamheten vid Arbetsförmedlingen nationellt.

Anmälan

Anmäl dig. 
Sista dag för anmälan är den 15 februari.  Deltagandet är kostnadsfritt för dig som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter. Vill du ta med en kollega? Fyll i hens uppgifter i samband med din anmälan.

Ansvarig för sida:

Elin Westgerberg 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kursadministratör

E-post:

Uppdaterad: 2018-01-09

Ämnen:

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.