Hoppa till innehåll

Chefsfredag

  • Tid: 2018-02-23 14:302018-02-23 16:00
  • Plats: Scandic Europa, Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg
  • Målgrupp: Chefer

Sveriges Arbetsterapeuter tillsammans med Svensk Chefsförening och Insight Consulting hälsar dig välkommen till en spännande chefsfredag med seminarium och därefter nätverkande mingel med god dryck och tilltugg!

Dagens tema - Spaning och aktuell ledarskapsforskning

Föreläsare är Lotta Dellve, professor i arbetsvetenskap vid Göteborgs Universitet. Föreläsningen kommer fokusera aktuell ledarskapsforskning kring det ledarskap som utövas på olika nivåer i en organisation. Ledarskap rör kvaliteter men framförallt handlingspraktiker och strategier. Trendspaningen omfattar några trender i samhällsutvecklingen – och dess betydelse för ledarskapet idag och i framtiden. Om lösningar genom ledarskap och ledningssystem ska vara hållbara behöver de ske i ett sammanhang och utifrån systemperspektiv. Därför kommer implikationer och lösningar ges på olika nivåer. De exempel som ges kommer framförallt vara från offentlig sektor.

Anmälan

Anmäl dig.
Sista dag för anmälan är den 13 februari, 2018.
Deltagandet är kostnadsfritt för dig som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter. Vill du ta med en kollega? Fyll i hens uppgifter i samband med din anmälan.

Ansvarig för sida:

Elin Westgerberg 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kursadministratör

E-post:

Uppdaterad: 2018-01-09

Ämnen:

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.