Hoppa till innehåll

Arbetsterapins dag 27 oktober

Arbetsterapins dag har tidigare infallit den tredje torsdagen i oktober. Från 2017 kommer den att sammanfalla med världsdagen för arbetsterapi - World OT Day som alltid är 27 oktober.

Syfte med dagen

Arbetsterapins dag är en dag när vi ska sprida kunskap om arbetsterapi och arbetsterapeuter, med syfte att fler får upp ögonen för vår viktiga kompetens, både på etablerade och nya arenor. 

Aktiviteter

Alla kretsar och våra studentorganisationer lokalt väljer själva sin ambitionsnivå och vad de vill göra för att öka kunskapen om arbetsterapi och vad arbetsterapeuter gör. Vi uppmuntrar samarbete mellan kretsstyrelsen och lokala studentorganisationen - tillsammans är vi starkare! Sveriges Arbetsterapeuter planerar att anordna ett frukostseminarium i Stockholm.

Hör av dig till din krets/lokal studentorganisation!

Kontakta din kretskommunikatör eller kretsordförande respektive lokal studentstyrelse om du vill veta om det planeras någon central aktivitet i just din krets/utbildningsort. Eller du kanske har en en bra idé du vill delge? Här hittar du kontaktuppgifter.

Material

Kansliet erbjuder olika typer av kostnadsfritt material att använda under dagen, som varje år finns att beställa från och med innan sommaren. Mer information om hur du beställer kommer under sommaren. OBS sista beställningsdag var 1 oktober. 

Du kan också dela vår korta film om arbetsterapi i dina sociala kanaler. Tack!


Material för nedladdning

Ansvarig för sida:

Ulf Lundberg 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikationsstrateg

E-post:
Uppdaterad: 2017-07-10

Dela din fackliga hjälteinsats

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.