Hoppa till innehåll

Arbetsterapins dag den 27 oktober

Arbetsterapins dag sammanfaller sedan 2017 med World OT Day, som alltid är den 27 oktober. Till dagen kan du beställa material att dela ut, exempelvis till allmänhet, kolleger, chefer eller politiker. Sista dag att beställa är den 4 oktober.

Syfte med dagen

Arbetsterapins dag är en dag när vi ska sprida kunskap om arbetsterapi och arbetsterapeuter, med syfte att fler får upp ögonen för vår viktiga kompetens, både på etablerade och nya arenor. 

Aktiviteter

I år infaller dagen på en lördag vilket innebär att du själv väljer vilken eller vilka dagar som bäst lämpar sig för dig på din ort/arbetsplats. Alla kretsar och våra studentorganisationer lokalt väljer själva sin ambitionsnivå och vad de vill göra för att öka kunskapen om arbetsterapi och vad arbetsterapeuter gör. Vi uppmuntrar samarbete mellan kretsstyrelsen och lokala studentorganisationen - tillsammans är vi starkare! Sveriges Arbetsterapeuter planerar att anordna ett frukostseminarium i Stockholm.

Hör av dig till din krets/lokal studentorganisation!

Kontakta din kretskommunikatör eller kretsordförande respektive lokal studentstyrelse om du vill veta om det planeras någon central aktivitet i just din krets/utbildningsort. Eller du kanske har en en bra idé du vill delge? Här hittar du kontaktuppgifter.

Material

Kansliet erbjuder olika typer av kostnadsfritt material att använda under dagen, som varje år finns att beställa. Sista dag för att beställa är 4 oktober. Här beställer du material.

Du kan också dela vår korta film om arbetsterapi i dina sociala kanaler. Tack!


Material för nedladdning

Ansvarig för sida:

Ulf Lundberg 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikationsstrateg

E-post:
Uppdaterad: 2017-07-10

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.