Hoppa till innehåll

Sveriges Arbetsterapeutstudenter Göteborg

Sveriges Arbetsterapeutstudenter Göteborg arbetar med att förbättra arbetsterapeututbildningen och för att främja det studiesociala livet i Göteborg. Detta gör vi bland annat genom att anordna olika aktiviteter, så som föreläsningar, mingel och studiebesök.

Vår lokala styrelse i Göteborg har regelbundet lunchmöten där alla arbetsterapeutstudenter är välkomna att delta. Vid dessa planerar vi terminens aktiviteter och diskuterar aktuella frågor som rör alla terminer på programmet. Under det senaste året har vi anordnat en föreläsning med en man som råkat ut för en traumatisk ryggmärgsskada och nu arbetar för Göteborgskooperativet Independent Living, GIL, samt att vi har gjort studiebesök på Gröna Rehab i Botaniska trädgården.

Den första tisdagen i varje månad så bjuder vi på förmiddagsfika ca 09.30-10.30 i metodsalen 3118 i KTC. Ett perfekt tillfälle att möta studenter från olika terminer! 

ALLA arbetsterapeutstudenter är välkomna!

Varmt välkomna helt förutsättningslöst på nästa lunchmöte. Vi svarar gärna på frågor om utbildningen, förbundet, medlemskap osv. (Bra att veta: värm gärna din mat innan, det finns bara en micro i KTC.)

Håll koll på Facebook: Sveriges Arbetsterapeutstudenter Göteborg och på anslagstavlan för exakta datum för möten, fika och aktiviteter.

Sveriges Arbetsterapeutstudenter Göteborg Facebookgrupp 
Sveriges Arbetsterapeutstudenters sida (alla orter)

Kontaktuppgifter

arbetsterapeutstudenterna.gbg@gmail.com

Ansvarig för sida:

Hanna Svensson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Studentombudsman

E-post:
Uppdaterad: 2017-12-21

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.