Hoppa till innehåll

Sveriges Arbetsterapeutstudenter

Sveriges Arbetsterapeutstudenter är organisationen för alla arbetsterapeutstudenter. Genom oss kan du hitta gemenskap med andra arbetsterapeutstudenter, påverka din utbildning eller påverka förbundet.

På bilden syns den centrala styrelsen. Från vänster: Jennifer Johansson, Jessica Björling, Isidora Vera Valencia, Stina Nordinge, Lisa Akervall, Emelie Lyrfalk, Emma Hellmark och Maria Viberg (Nathalie Fredin ej med på bild).

Sveriges Arbetsterapeutstudenter lokalt

På alla universitet och högskolor med arbetsterapeutbildningen finns en grupp studenter som jobbar med att påverka sin utbildning och att stärka gemenskapen för arbetsterapeutstudenter. Vi finns på följande orter; Göteborg, Jönköping, Lund, Luleå, Norrköping, Stockholm, UmeåÖrebro.

Den lokala styrelsen tar tillvara dina intressen och anordnar intressanta aktiviteter på orten. Du som är medlem har alltid möjlighet att medverka på Sveriges arbetsterapeutstudenters evenemang. Lokalt samarbetar vi med kårer, andra studentföreningar och Sveriges Arbetsterapeuters kretsar.

De lokala styrelserna har öppna möten, så du är varmt välkommen att delta på din ort.

Sveriges Arbetsterapeutstudenters centrala styrelse

Sveriges Arbetsterapeutstudenters centrala styrelse består av en ordförande och vice ordförande samt en ledamot från varje utbildningsort och dennes personliga suppleant. Arbetet fokuseras på utbildningsfrågor samt att främja samarbetet och kontakten mellan studieorterna. Styrelsen fungerar också som en länk mellan studenterna och förbundet.

Vill du kontakta Sveriges Arbetsterapeutstudenters styrelse hittar du kontaktuppgifter här.

Årsmöte

I november eller december varje år håller Sveriges Arbetsterapeutstudenter sitt årsmöte. Årsmötet väljer ledamöter till Sveriges Arbetsterapeutstudenters styrelse och fastställer mål och riktlinjer för det kommande verksamhetsåret. Alla studentmedlemmar kan vara med och påverka! 

Praktiskt stöd

Du som är engagerad i Sveriges Arbetsterapeutstudenter hittar praktiska tips och stöd på Min sida, under fliken "Studentaktiv". 

Ansvarig för sida:

Hanna Svensson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Studentombudsman

E-post:
Uppdaterad: 2018-06-27

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.