Hoppa till innehåll

Sveriges Arbetsterapeuter på West Pride

Sveriges Arbetsterapeuter, deltar i West Pride gemensamt med andra Saco-förbund under Fackens dag, med ett tält på festivalområdet, genom seminarier samt i Prideparaden den 18 augusti. Häng med i paraden du också!

Prideparaden 18 augusti

Du hänger väl med i årets Prideparad den 18:e augusti med Saco och Sveriges Arbetsterapeuter!

I år satsar Saco speciellt på paraden som avgår från Heden kl. 16.30. Samling från 15.00. Paraden avslutas på Götaplatsen med uppträdande av bl. a. Boy George and Culture Club. Paraddeltagare=bra platser.

Anmäl ditt paradintresse till Monica Fäldt, ordförande i Göteborgskretsen – Gör detta innan den 25 juni så hinner jag fixa dig en T -shirt. Uppge modell och storlek på T-shirt vid anmälan (dam/herr S-XL).

Monica Fäldt <monica.faldt@majornalinne.goteborg.se>

Festivalområdet


Sacoförbunden har i år ett stort tält på festivalområdet som ligger på Kungstorget. Vi har plats 10 och vårt tält ligger nära uteserveringen vid Saluhallen. Här möter du representanter för våra förbund, du kan delta i frågetävling med fina Sacovinster (tygväska och vattenflaska med Sacologga). Det finns också barnaktiviteter. Festivalområdet är öppet kl. 13.00-22.00 alla dagarna.

Fackens dag 16 augusti

Torsdagen den 16 augusti kl 15.00- 19.00 arrangerar samtliga fack i Göteborgs Stad inklusive Sacoförbunden ett program för medlemmar och för alla besökare på Europride. Delta i en frågesport med tre frågor i de tre tält där TCO, LO och Saco finns. Vi lottar bland annat ut el-cyklar. Endast för medlemmar i ett fackförbund.

Besök Sacotältet. Där finns bland andra ordförandena Göran Arrius, Saco, Heike Erkers, Akademikerförbundet SSR, Anna Troberg, DIK samt Sara Svanlund, LR (2 vice ordförande) m.fl. Kom och diskutera HBTQ eller andra fackliga frågor. Ordförandena har 200 matbiljetter som de delar ut till medlemmar. Med en biljett bjuds du på mat i ett av festivaltälten.

Ansvarig för sida:

Sofia Johnsson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Studentsamordnare

E-post:
Uppdaterad: 2018-06-18

Kalendarium

Senaste numret av Arbetsterapeuten

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.