Hoppa till innehåll

Snart drar Coachprojektet igång

Jobbar du med amputerade personer? Sprid gärna information vidare till dem om Coachprojektet, som syftar till att genom coaching och förebildskap ge förutsättningar att återgå till ett aktivt och meningsfullt liv. Nu drar projektet igång med tre workshopar.

Bakom projektet står Personskadeförbundet RTP, tillsammans med Sveriges Arbetsterapeuter och Arvsfonden. I projektet kommer vi att bygga upp ett nätverk av förebilder och utbilda dessa till coacher. Detta för att personer som är mitt i livet och nyligen förlorat en kroppsdel, oavsett var man bor i landet, ska få möjlighet att träffa en person med egen skadeerfarenhet. Projektets mål är att etablera ett coachnätverk som en naturlig del i rehabiliteringen för personer som är amputerade. 

Under hösten arrangerar coachprojektet tre workshopar som informerar om vad coaching är och vad förebildskap står för. Här får deltagarna tillfälle att dela erfarenheter och bidra till utformningen av en coachutbildning. Målgruppen är personer med egen skadeerfarenhet. Workshoparna kommer äga rum i Malmö, Göteborg och Stockholm. Läs mer om dem och hur man anmäler sig på rtp.se.  

Ansvarig för sida:

Gelinda Jonasson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikatör och webbredaktör

E-post:
Uppdaterad: 2018-06-25

Kalendarium

Senaste numret av Arbetsterapeuten

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.