Hoppa till innehåll

REIS-S med 20% rabatt

I februari är månadens bok instrumentet "Miljöns betydelse för delaktighet i aktivitet – bedömning och rekommendation för särskilda boendeformer (REIS-S)", som du kan köpa med 20% rabatt på medlemspriset.

REIS-S kan användas inom särskilda boendeformer för exempelvis äldre personer, för personer med missbruksproblematik eller psykisk funktionsnedsättning. Det kan även användas med personer som är på väg att flytta in i ett särskilt boende och därmed ange boendets potential i relation till personens behov och önskemål. 

Instrumentet ger arbetsterapeuten möjlighet att undersöka och beskriva hur miljön stödjer eller hindrar aktivitet och delaktighet. Det möjliggör även för arbetsterapeuten att identifiera vilka åtgärder som skulle kunna vara möjliga att vidta för att stödja de boendes aktivitet och delaktighet. Bedömningen ger underlag för rekommendationer som arbetsterapeuten kan ha stor nytta av i sin roll som handledare och/eller konsult i olika boenden för personer med funktionsnedsättningar.

Priset i februari är 280 kr inkl. moms och porto (ord. medlemspris 350 kr). Gäller enbart medlemmar och ange kampanjkod ”FEB18”. 

Ansvarig för sida:

Gelinda Jonasson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikatör och webbredaktör

E-post:
Uppdaterad: 2018-02-01

Kalendarium

Senaste numret av Arbetsterapeuten

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.