Hoppa till innehåll

Pride 2018

Sveriges Arbetsterapeuter deltar varje år i Pride-arrangemang på många platser runtom i landet, för att uppmärksamma allas rätt att vara sig själv - såväl på jobbet som i andra sammanhang. Var med och fira du också!

Från maj till september pågår Pride-firanden över hela landet. Sveriges Arbetsterapeuter deltar i Pride på många orter, som du kan läsa mer om i länkarna till höger.  

Hittar du inte din ort i listan? Kanske vill du organisera Sveriges Arbetsterapeuters följe i paraden på din ort? Vi hjälper gärna till med material såsom t-shirts, ballonger och flaggor. Fram till den 28 juni gick det att beställa material. Nu har vi stäng för beställningar under sommaren, men det går bra att beställa igen efter 6 augusti via pride@arbetsterapeuterna.se.

Gå i Stockholms Prideparad med oss

Gå med Sveriges Arbetsterapeuters följe i den stora Prideparaden i Stockholm den 4 augusti och få en fin Pride-T-shirt! Du anmäler dig här; pride@arbetsterapeuterna.se. Uppge modell och storlek på T-shirt vid anmälan: dam/herr S-XL. Gör din anmälan senast 20 juli.

Läs mer på Facebook-eventet för paraden.

Ansvarig för sida:

Sofia Johnsson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Studentsamordnare

E-post:
Uppdaterad: 2018-06-18

Kalendarium

Söker du jobb?

Lediga tjänster
Lediga tjänster
Vill du annonsera en ledig tjänst?
Skapa din platsannons här

Senaste numret av Arbetsterapeuten

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.