Hoppa till innehåll

Pride 2018

Sveriges Arbetsterapeuter deltar varje år i Pride-arrangemang på många platser runtom i landet, för att uppmärksamma allas rätt att vara sig själv - såväl på jobbet som i andra sammanhang. Var med och fira du också!

Från maj till september pågår Pride-firanden över hela landet. Sveriges Arbetsterapeuter deltar i Pride på många orter, som du kan läsa mer om i länkarna till höger.  

Hittar du inte din ort i listan? Kanske vill du organisera Sveriges Arbetsterapeuters följe i paraden på din ort? Vi hjälper gärna till med material såsom t-shirts, ballonger och flaggor. Fram till den 28 juni gick det att beställa material. Nu har vi stäng för beställningar under sommaren, men det går bra att beställa igen efter 6 augusti via pride@arbetsterapeuterna.se.

Gå i Stockholms Prideparad med oss

Gå med Sveriges Arbetsterapeuters följe i den stora Prideparaden i Stockholm den 4 augusti och få en fin Pride-T-shirt! Du anmäler dig här; pride@arbetsterapeuterna.se. Uppge modell och storlek på T-shirt vid anmälan: dam/herr S-XL. Gör din anmälan senast 20 juli.

Läs mer på Facebook-eventet för paraden.

Ansvarig för sida:

Sofia Johnsson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Studentsamordnare

E-post:
Uppdaterad: 2018-06-18

Kalendarium

Senaste numret av Arbetsterapeuten

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.