Hoppa till innehåll

Lär dig mer om arbetsmiljö i höst

En bra arbetsmiljö är en förutsättning för hälsa, trygghet och trivsel i arbetet. Nu lanserar vi workshopen "Ett hållbart arbetsliv", som du som medlem kan delta i.

På bilden: Mathilda Byqvist, Charlotta Mårtensson, Ermina Hibic, Malin Brännare, Feri Goudarzi och Therese Blomberg. Foto: Jonas Malmström. 

Varför en workshop?

Våra medlemmars arbetsmiljö är en av förbundets absolut mest prioriterade frågor. Den är särskilt aktuell just nu, eftersom den ökade efterfrågan på arbetsterapeutisk kompetens och bristen på arbetsterapeuter skapar nya arbetsmiljöutmaningar. Sjukskrivningarna på grund av psykisk ohälsa skjuter i höjden i samhället, och arbetsterapeuter är inget undantag.

Omslag Ett hållbart arbetslivDärför gör vi just nu flera insatser för att inspirera, vägleda och underlätta arbetet med arbetsmiljöfrågor. Tidigare i år tog vi fram ställningstagandet Ett hållbart arbetsliv och med den här workshopen tar vi det ett steg vidare. Ju fler vi är som har kunskap, desto närmare en god arbetsmiljö kommer vi. 

Hur gör jag om jag vill hålla i eller delta i en workshop?

Upplägget är att någon förtroendevald i din krets håller och bjuder in till workshopen, särskild information har gått ut till alla kretsar. Om du är intresserad, kontakta din arbetsmiljöstrateg, ditt skyddsombud eller kretsordförande för mer information. 

Ansvarig för sida:

Gelinda Jonasson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikatör och webbredaktör

E-post:
Uppdaterad: 2018-05-29

Kalendarium

Senaste numret av Arbetsterapeuten

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.