Hoppa till innehåll

Vi livesänder från Arbetsterapiforum

Har du inte möjlighet att gå på Arbetsterapiforum? Du kan gå ändå! Live eller i efterhand, på webben. Invigning och symposium livesänds och läggs ut i efterhand, och våra inspirationsföreläsningar kommer också att läggas upp efter konferensen.

Bänka dig framför datorn kl. 10.00 den 10 maj och ta del av invigningsanförandet Arbetsterapin och den åldrande befolkningen av Susanne Iwarsson, arbetsterapeut och professor i gerontologi vid Lunds universitet, och Vässat ledarskap lyfter arbetsterapin av Kerstin Tham, arbetsterapeut, professor och rektor för Malmö högskola. Konferencier Ida Kåhlin tar dig genom invigningen fram till 11.00 där vi bryter sändningen (Emil Jensens underhållning sänds inte).

Efter lunch, kl. 13.00-14.30, bjuder vi in dig till att i direktsändning ta del av förbundsstyrelsens symposium om personcentrerad hälso- och sjukvård. Symposiet inleds med presentationer ur olika perspektiv på personcentrering och avslutas med en paneldialog. Bland de medverkande finns Inger Ekman, professor vid GPCC, Europas enda forskningscentrum i personcentrerad vård och Helena Pepa från Fysioterapeuterna. Mikaela Javinger, som är föreläsare inom psykiatriområdet, bidrar med sin erfarenhet av att vara patient i en (o)personcentrerad vård.

Länk till livestreamingen hittar du på startsidan onsdag den 10 maj: www.arbetsterapeuterna.se

Invigning, symposium och inspirationsföreläsningarna hittar du efter Arbetsterapiforum på www.arbetsterapiforum.se

Ansvarig för sida:

Vera Songer 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Projektledare Arbetsterapiforum 2017

E-post:
Uppdaterad: 2017-04-19

Senaste numret av Arbetsterapeuten

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.