Hoppa till innehåll

Akademin – gå kurs online

Välkommen till Sveriges Arbetsterapeuters Akademi. I Akademin samlar vi hela vår utbildningsverksamhet, både fackliga- och professionskurser, seminarier och konferenser. Med Akademin kommer du att kunna gå en del av våra kurser online.

Webbutbildningar

Nu tar vi våra utbildningar ett steg längre genom att successivt kunna erbjuda ett större utbud av kurser via webben. På akademi.arbetsterapeuterna.se får du som medlem bättre och mer flexibla möjligheter till att kompetensutveckla dig. En del av kurserna kommer vi fortsätta att genomföra som fysiska träffar. 

Så länge du har tillgång dator, läsplatta eller smartphone och internetuppkoppling kommer du själv kunna välja när och var du går dina kurser. Du kommer också kunna repetera kurserna, diskutera och utbyta erfarenheter med andra kursdeltagare. Det är bara att skapa ett konto och komma igång!

Så här gör du:

  1. Gå till kurskatalogen och välj kursen du vill gå
  2. Välj Registrera eller Intresseanmälan
  3. Skapa ditt konto

Till kurskatalogen

Behöver du hjälp? Kontakta kurser@arbetsterapeuterna.se.

Varför en Akademi?

Sveriges Arbetsterapeuters vision innefattar bland annat att kunskapsbaserad arbetsterapi är en erkänd väg till ett jämlikt och hållbart samhälle samt att arbetsterapeuter har ett hållbart arbetsliv med god kompetens- och löneutveckling. I enlighet med detta beslutade förbundet att under 2016–2018 skapa ökade möjligheter till lärande och kompetensutveckling.

Ett av Sveriges Arbetsterapeuters mål för 2016–2018 är att ”Möjligheter till effektivt lärande och kompetensutveckling har ökat och att digitala medier används i högre grad i förbundets kurs- och förlagsverksamhet”. För att nå detta mål beslutades att införa en digitalplattform för att kunna erbjuda webbaserade utbildningar och en plattform för kommunikation och erfarenhetsutbyte.

Ansvarig för sida:

Ulf Lundberg 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikationsstrateg

E-post:
Uppdaterad: 2017-11-13

Kalendarium

Senaste numret av Arbetsterapeuten

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.