Hoppa till innehåll

Arbetsterapeut inom Företagshälsovården?

Vi söker kontakt med arbetsterapeuter som arbetar inom Företagshälsovården för ett samlande möte kring våra gemensamma frågor.

Regeringen prioriterar ett fungerade arbetsliv på många sätt. Vi uppfattar att Företagshälsovården kommer att bli en viktig aktör i arbetet med bedömning av arbetsförmåga och rehabilitering. Därför bör arbetsterapeuter finnas med som en naturlig part av företagshälsovården.

Sveriges Arbetsterapeuter kraftsamlar i arbetet för ett hållbart arbetsliv. Just nu kartlägger vi arbetssituation och prioriterade frågor för arbetsterapeuter inom företagshälsovården.  Vi söker därför kontakt med dig arbetsterapeut som arbetar inom företagshälsovården eller på olika sätt gör uppdrag åt dem.

Vi kommer att bjuda in till ett Ring-in-möte den 12 september kl. 16.00 så att vi kan samla de gemensamma frågorna. Från Sveriges Arbetsterapeuter deltar bland annat Lena Haglund och Ida Kåhlin.

Vill du veta mer? Lämna din intresseanmälan via länken nedan senast 1 september. Vi återkommer med detaljerad information om mötet under vecka 36.

Intresseanmälan Ring-in-möte arbetsterapeuter inom företagshälsovården

Ansvarig för sida:

Christina Lundqvist 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Utvecklingschef

E-post:
Uppdaterad: 2017-08-02

Senaste numret av Arbetsterapeuten

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.