Hoppa till innehåll

Värva en kollega till facket

Vi vill växa tillsammans. Vill du vara med? Just nu får du en blomstercheck på 200 kronor för första medlemmen du värvar. Värvar du fler skänker Sveriges Arbetsterapeuter motsvarande summa till Unicef.

För att bli starka måste vi arbeta tillsammans. Ju fler medlemmar vi är i förbundet desto tyngre väger vår röst i samtalen med arbetsgivarna. Det gör att vi har större möjligheter att påverka löner, arbetsmiljö och andra villkor – så att alla arbetsterapeuter i framtiden har ett hållbart arbetsliv med goda utsikter till löne- och kompetensutveckling. Så ta mod till dig, och uppmuntra en kollega att bli medlem.

Hur går det till?

Vi har tagit fram ett värvningskit som gör värvningen lätt som en plätt! Beställ hem så många kit som du känner icke-medlemmar. Observera att aktiviteten är riktad till yrkesverksamma medlemmar.

Skriv ditt namn och födelsedatum i medlemsansökan så slipper den potentiella medlemmen tänka på det! Om hen hellre vill bli medlem online är det viktigt att hen skriver ditt namn och gärna ditt födelsedatum i rutan där det står ”jag har blivit värvad av”.

Om du vill freestyla kan du såklart värva utan ovanstående kit! Men glöm inte att be medlemmen att skriva att hen har blivit rekryterad av dig i sin ansökan. Bokmärk ”bli medlem”-formuläret i din smartphone så att du snabbt kan få fram den när du möter en potentiell medlem.

Vad händer sen?

  • Vi tar emot ansökan och noterar att du har värvat en medlem.
  • När den nya medlemmen har betalat sin första faktura skickar vi blomsterchecken till dig.
  • Är du så duktig att du lyckas rekrytera fler? Då skänker vi 200 kr per ny medlem till Unicef, men vi väntar till i januari-februari när kampanjen är avslutad.

Villkor

  • Den nya medlemmen ska vara yrkesverksam
  • Värvningen anses avslutad när den nya medlemmen har betalat den första medlemsavgiften.

Ansvarig för sida:

Vera Songer 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

E-post:
Uppdaterad: 2017-09-26

Filmer om värvning

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.