Hoppa till innehåll

Medlemsförmåner för dig som chef

Vi rustar dig i chefskapet genom bland annat kurser och seminarier, den populära Chefstidningen samt ett personligt chefsstöd genom våra ombudsmän och förhandlare. Dessutom ingår inkomstförsäkringen i medlemsavgiften.

  • Chefsstöd och förhandlingshjälp. Du som chef har en egen ombudsman, förhandlingschef Carl Eos, som du når via vår medlemsrådgivning på 08-507 488 00.  
  • Chefstidningen är den viktigaste tidningen för chefer i Sverige. Du får åtta nummer per år direkt hem i brevlådan med både enkla tips och fördjupad läsning om det moderna ledarskapet. Läs mer på chefstidningen.se.
  • Lönestatistik för chefer - ta del av lönestatistik för chefer på Saco Lönesök - Sveriges största databas för akademikerlöner.
  • Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet. 
  • Chefsnätverk - Sveriges Arbetsterapeuter har i samarbete med andra Saco-förbund startat upp chefsnätverk över hela Sverige.
  • Chefsfredagar - vi erbjuder dig som chef att delta i de uppskattade Chefsfredagarna i samarbete med Svensk Chefsförening. Det här är bra möjligheter att träffa andra chefer och skapa dig ett eget chefsnätverk.

Givetvis har du som chef också alla de förmåner som listas under Yrkesverksam. 

Ansvarig för sida:

Gelinda Jonasson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikatör och webbredaktör

E-post:
Uppdaterad: 2018-06-04

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.