Hoppa till innehåll

Västernorrland

Vi är cirka 240 medlemmar i Västernorrlandskretsen. Vi är verksamma inom landstinget Västernorrland, länets sju kommuner, statliga verksamheter och privata aktörer.

På gång i kretsen 

Förbundsordförande Ida Kåhlin var på besök i Sundsvall den 29 november!

Ida träffade styrelsen på fm där vi hade ett givande samtal kring vad som händer i vår krets. På em träffade hon medlemmarna både på plats i Sundsvall men även via videolänk med både Övik och Sollefteå för en givnade föreläsning om Sveriges Arbetsterapeuter - ett förbund i framkant.  

Kvalitetsutmärkelse 2018

Nu kan du söka Sveriges Arbetsterapeuters kvalitetsutmärkelse 2018. Välkommen att söka kvalitetsutmärkelsen för 2018 som har fokus på förbättringsarbete om personcentrering och arbetsterapi. Utmärkelsen tilldelas verksamhet som arbetat med att förbättra och bidra till en ökad personcentrering i de verksamheter där de arbetar.

Sista ansökningsdag är 15 december.

Mer information hittar du här: http://www.arbetsterapeuterna.se/Min-profession/Kvalitet/Kvalitetsarbete/Kvalitetsutmarkelse/

Årets arbetsterapeut i Västernorrlandskretsen

Har du en kollega som du tycker gjort något bra under året, eller lyft fram arbetsterapi på ett bra sätt? Skicka in en nominering till: angelica.larsson@sundsvall.se Du kan nominera ända fram till årsskiftet.

Gott Nytt År!

Vi i styrelsen önskar alla medlemmar ett Gott Nytt År och tack för 2017. Nu laddar vi upp med nya utmaningar under 2018.

Bildresultat för gott nytt år raketer

Ansvarig för sida:

Angelica Larsson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kretskommunikatör

E-post:
Uppdaterad: 2017-12-29

Filmer om värvning

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.