Hoppa till innehåll

Uppsala

Välkommen till Uppsalakretsens lokala hemsida

Aktuellt

Uppsalakretsen bjuder in er medlemmar till årsmöte!

Datum: Onsdagen den 27 februari 2019

Tid: 17.30

Plats: Akademiska sjukhuset, ing. 85 bottenvåningen, Sal: Gullstrandsalen

På årsmötet kommer du som medlem få en inblick i jobbet som kretsen har gjort under verksamhetsåret 2018, samt vara med och påverka kretsens arbete under verksamhetsåret 2019. 

Anmäl gärna om allergier finns då det tänks bjuda på tilltugg. 

Anmälan före 22/2 till: uppsalakretsen@arbetsterapeuterna.se

Egen mejladress

Uppsalakretsen har nu en egen mejladress som det går bra att kontakta oss på.
uppsalakretsen@arbetsterapeuterna.se

En påminnelse till alla medlemmar!

Vi har uppmärksammat att flera av er medlemmar har ogiltiga mejladresser. Detta gör att ni missar viktig information som mejlas ut. För att uppdatera mailadressen så loggar du in på Min sida. 

Allmänt om Uppsalakretsen

Uppsalakretsen består i dagsläget av ca 280 medlemmar och har hela Uppsala län som upptagningsområde. Kretsens styrelse har i uppdrag att leda det fackliga arbetet under verksamhetsåret. Regelbundna styrelsemöten äger rum ca 1 gång/månad (med uppehåll för sommaren) och under mötena diskuteras aktuella frågor samt planering för gemensamma medlemsaktiviteter. Återkommande aktiviteter är arbetsterapins dag, nätverksträffar samt årsmötet.

Lokala hemsidan

Här vill vi informera dig om vad som händer i kretsen. Som medlem av Sveriges Arbetsterapeuters Uppsalakrets kan du också bidra med förslag på information, kurser, utvecklingsarbeten, seminarier och önskemål om frågor som vi ska driva och jobba med i styrelsen. Vi tar även tacksamt emot tips på arbetsterapeutiska artiklar, rapporter och vårdprogram om arbetsterapi som utarbetats i Uppsala. Vår ambition är att fylla den lokala hemsidan med information om arbetsterapi och fungera som en länk till kunskapsutbyte inom professionen.

Sociala medier

På vår facebooksida Sveriges Arbetsterapeuter Uppsalakretsen hittar du information, inbjudningar och annat spännande. Besök och gilla oss gärna så missar du inget.

Lönefrågor

Om du vill veta mer om löneläget för arbetsterapeuter eller behöver hjälp i förhandlingsfrågor så kan du vända dig till Nini Jansson för kommunen eller Linnea Kjell för landstinget. Om du skulle vilja medverka i det fackliga arbetet i kretsen så är du varmt välkommen att höra av dig till ordförande Katarina Rydberg. Kontaktuppgifter hittar du här.

Ansvarig för sida:

Ann-Kristine Kristiansen 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kretskommunikatör

E-post:
Uppdaterad: 2019-01-16

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.