Hoppa till innehåll

Jönköping

Välkommen till Jönköpingskretsens lokala hemsida!

Rapport från högre facklig utbildning

Mellan den 9-12 september hölls facklig utbildning för lokala ombudsmän, kretsordförande samt kretskommunikatörer. Deltagarna deltog inte alla dagar utan ombudsmännen hade dagarna 9-11 sep. Kretsorföranden hade 10-12 september. Kretskommunikatörerna hade 11-12 september. Det var fullspäckade dagar med mycket bra information. Ordförande Lena Haglund FSA höll i dagarna. Föreläsare som Elaine Eksvärd, retorikerkonsult, Ulla Pettersson, chefsredaktör på Gotlands Folkblad deltog och gav värdefull information. Andra föreläsare inom FSA deltog även och gav deltagarna bra och ny kunskap för att fortsätta med det viktiga arbetet som kretsarna har.

- See more at: http://www.fsa.se/Medlemskap/Lokala-hemsidor/Gavleborg/#sthash.QMCaLsUM.dpuf

Aktuellt

Vill du engagera dig i vår krets?

 Vi söker dig som är sugen på att engagera dig i kretsens arbete eller brinner för att marknadsföra arbetsterapi. Det finns flera poster vakanta i styrelsen, bland annat sekreterare, LOM-region eller ledamot. Eller varför inte den nya posten professionsstrateg? Läs mer om rollen som professionsstrateg på Min sida, under Förtroendevald och Handbok i kretsarbete. 

Kontakta styrelsen eller valberedningen så får du mer information. 

Planerade styrelsemöten under 2019

  • Den 17 januari klockan 17.30
  • Den 21 februari klockan 17.30
  • Årsmötet planeras till den 14 mars 2019

Vi har öppna styrelsemöten och alla är välkomna att sitta med, anmäl din medverkan till styrelsen via kretsmejlen. 

Du är alltid välkommen att kontakta någon i styrelsen för mer information, om du undrar vem som är din förtroendevalda eller har andra frågor!

Informera oss vilket fackligt uppdrag ni har

Vi vill gärna att ni som har ett fackligt uppdrag på er arbetsplats hör av er och meddelar oss vilket uppdrag ni har, mejla jonkopingskretsen@arbetsterapeuterna.se. Detta för att säkerställa att vi har rätt uppgifter och att ni får aktuell information. Påminn gärna era kollegor om att uppdatera mejl/arbetsgivare på Min sida, vi har fortfarande flera mejl som inte levereras.

Följ oss på Facebook

Nu har Sveriges Arbetsterapeuter Jönköpingskretsen en egen facebooksida. Följ oss för att få snabb information om vad som händer i kretsen. Sök på Sveriges Arbetsterapeuter Jönköpingskretsen.

Ansvarig för sida:

Gelinda Jonasson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikatör och webbredaktör

E-post:
Uppdaterad: 2018-12-17

Ämnen:

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.