Hoppa till innehåll

Jämtland

Hjärtligt välkommen till lokala hemsidan för Jämtland!

Rapport årsmöte 2018

Årsmötet hölls den 15 mars klockan 18.00 på Prästgatan 58 i Östersund. Vi fick i samband med årsmötet prova Medi-Yoga tillsammans med arbetsterapeut Helen Åhlin. Ett uppskattat och avstressande inslag. Nytt inval i styrelsen är Anette Aronsgård som vi hälsar välkommen. 

Information om kretsen

Sveriges Arbetsterapeuter har 24 kretsar runt om i landet, Jämlandskretsen är en av dem. Kretsen omfattar geografiskt Jämtland och Härjedalen och har ca 130 medlemmar som främst är verksamma inom länets åtta kommuner, Region Jämtland Härjedalen, Arbetsförmedlingen samt inom de privata aktörerna Arbetslivsresurs AB, Iris Hadar AB, Förenade Care AB och Attendo Care AB.

Kretsens främsta uppgift är att samla arbetsterapeuter i Jämtlands län och därigenom tillvarata och driva såväl fackliga som yrkesmässiga intressen, vid behov tillsammans med andra organisationer.

Det är även viktigt att vi som yrkeskollegor får möjlighet att inspirera varandra i utvecklings- och professionsfrågor på det lokala planet, därför försöker kretsstyrelsen – dock i begränsad omfattning - samordna eller arrangera seminarier och utbildningsdagar.

Kontakt

Vad är just du intresserad av att styrelsen i Jämtland ska arbeta med? Hör av dig till vår ordförande Moa Boström på mail: jamtlandskretsen@arbetsterapeuterna.se

Vi vill gärna att du kommer med synpunkter på den här hemsidan också. Vi är alla angelägna om att den ska vara intressant och användbar. Har du förslag/idéer så tveka inte att delge oss dem. Och vad vill du med kretsens arbete? Tips på aktiviteter som passar många är välkomna!

För att vi snabbt ska kunna nå dig med inbjudningar och information är det viktigt att vi har din aktuella mejladress. Om du flyttar, byter jobb, och så vidare. Uppdatera dina medlemsuppgifter genom att logga in på Min sida. 

Elsa Garli, Moa Boström, André Olsson, Eva Warenberg, Katarina Agerberg och Lina Åkerlind Nielsen

Ansvarig för sida:

Lina Åkerlind Nielsen 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Sveriges Arbetsterapeuter

E-post:
Uppdaterad: 2018-06-19

Ämnen:

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.