Hoppa till innehåll

Dalarna

Välkommen till Dalakretsens lokala sida!

Aktuellt

Mötet är torsdag den 18 oktober och börjar kl 17:30 vid Borlänge sjukhus, ingång vid översta parkeringen. Först går vi igenom workshopen om arbetsmiljö (nytt tillfälle i vår också) och sedan motionerna inför fullmäktige. Vi bjuder på smörgås och kaffe/te. Anmäl dig via mejl till dalakretsen@arbetsterapeuterna.se senast måndag den 15 oktober. Meddela eventuella allergier.

Vi vill gärna att ni som har ett fackligt uppdrag på er arbetsplats hör av er och meddelar oss vilket uppdrag ni har, mejla dalakretsen@arbetsterapeuterna.se. Detta för att säkerställa att vi har rätt uppgifter och att ni får aktuell information.

Påminn era kollegor om att uppdatera sin mejl/arbetsgivare på Min sida, vi har fortfarande flera mejl som inte levereras. Med nya GDPR får vi endast mejla via den adress ni själva lagt in på Min sida.

Övrigt

Anette Sauhke, arbetsterapeut i Falu Kommun, är kretsens ordförande. Hon brinner för bemötandefrågor och att möjliggöra aktivitet och delaktighet för personer med neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Vi vill även passa på att tacka Annelie Sundstedt för alla de år hon har gjort som ordförande i kretsen. Med andra ord var det ett händelserikt årsmöte. Flera nyheter kommer presenteras inom kort så snart allt pappersarbete är klart.

Ansvarig för sida:

Marie-Louise Englund 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kretskommunikatör

E-post:
Uppdaterad: 2018-10-05

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.