Hoppa till innehåll

Chef? Vi ger dig stödet!

Vi rustar dig i chefskapet genom bland annat kurser och seminarier, den populära Chefstidningen samt ett personligt chefsstöd genom våra ombudsmän och förhandlare. Dessutom ingår inkomstförsäkringen i medlemsavgiften. Vi ger dig stöd!

Chef? Vi ger dig stödet!
  • Om du är chef eller går i chefstankar är Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter (FSA) en naturlig hemvist för dig. FSA är ett av 22 Sacoförbund och tillsammans samlar vi närmare 140 000 chefer. Vi rustar dig för chefskapet genom bland annat ett relevant utbud av kurser och seminarier, den populära Chefstidningen samt ett personligt chefsstöd genom FSAs ombudsman. Dessutom ingår inkomstförsäkringen i medlemsavgiften. Vi ger dig det stödet!
Som chef och medlem i FSA får du dessa medlemsförmåner:
 
• Personligt chefsstöd och förhandlingshjälp genom FSAs ombudsman för chefer.
• FSAs chefsnytt med aktuell information riktad till chefer och ledare utkommer fyra gånger per år och skickas till chefsmedlemmar. 
• Chefstidningen är den viktigaste tidningen för chefer i Sverige. Du får åtta 
nummer per år direkt hem i brevlådan med både enkla tips och fördjupad läsning om det moderna ledarskapet.
• Lönestatistik för chefer - ta del av lönestatistik för chefer på Saco lönesök - 
Sveriges största databas för akademikerlöner.
• FSAs inkomstförsäkring ingår i medlemskapet. 
• Kurser, konferenser och webbseminarier. FSA och Saco anordnar riktad kompetensutveckling - både för dig som är chef men också för dig som går i chefstankar. Det här är bra möjligheter att träffa andra chefer och skapa dig ett eget chefsnätverk.
• FSAs chefsgrupp – Har du förslag på chefsstöd som FSA bör erbjuda? Kontakta FSAs chefsgrupp! Den arbetar för att arbetsterapeuter som är, eller vill bli chefer får det stöd de behöver i sin chefskarriär.
• FSAs förlag - här finns mer material att ladda ner eller beställa, exempelvis 
broschyren Du får och du ger - om mentorskap.
Gå in på www.fsa.se/chef och börja med att prenumerera på Sacos chefsbrev.

Om du är chef eller går i chefstankar är Sveriges Arbetsterapeuter en naturlig hemvist för dig. Vi är ett av 23 Sacoförbund och tillsammans samlar vi närmare 140 000 chefer. 

Som chef och medlem i Sveriges Arbetsterapeuter får du dessa medlemsförmåner:

  • Chefsstöd och förhandlingshjälp. Du som chef har en egen ombudsman, Sanna Feldell, som du når via vår medlemsrådgivning på 08-507 488 00.  
  • Chefstidningen är den viktigaste tidningen för chefer i Sverige. Du får åtta nummer per år direkt hem i brevlådan med både enkla tips och fördjupad läsning om det moderna ledarskapet. Läs mer på chefstidningen.se
  • Lönestatistik för chefer - ta del av lönestatistik för chefer på Saco lönesök - Sveriges största databas för akademikerlöner.
  • Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet. Läs mer och jämför gärna med andra förbund.
  • Chefsnätverk - Sveriges Arbetsterapeuter har i samarbete med andra Saco-förbund startat upp chefsnätverk över hela Sverige.

Vi erbjuder dig som chef att delta i de uppskattade Chefsfredagarna i samarbete med Svensk Chefsförening. Det här är bra möjligheter att träffa andra chefer och skapa dig ett eget chefsnätverk.

Våren 2018 kommer chefsfredagarna att äga rum på följande orter:

9 februari - Uppsala
16 februari - Stockholm
23 februari - Göteborg
2 mars - Malmö
16 mars - Örebro
23 mars - Norrköping
20 april - Umeå
18 maj - Stockholm
25 maj - Göteborg
1 juni - Malmö

Inbjudan till chefsfredagarna under under våren 2018 mejlas ut direkt till våra chefsmedlemmar. Var därför noga att uppdatera dina uppgifter i vårt medlemssystem, se nedan, så att du inte missar någon inbjudan.

 Vår chefsgrupp

Har du förslag på chefsstöd som Sveriges Arbetsterapeuter bör erbjuda? Kontakta vår chefsgrupp! Den arbetar för att arbetsterapeuter som är eller vill bli chefer, får det stöd de behöver i sin chefskarriär.

Kontakta oss

Har du förslag på medlemsförmåner och stöd till chefer som vi bör tillhandahålla kontaktar du Martin Östberg på kansliet. Han svarar även på frågor om vårt arbete för medlemmar i chefsbefattning och chefsgruppens verksamhet. Mejl: martin.ostberg@arbetsterapeuterna.se eller telefon 08-507 488 45.

Uppdatera dina medlemsuppgifter

Glöm inte att uppdatera dina uppgifter på Min sida - då får du särskild information direkt via mejl, inbjudan till chefskurser. Chefsmedlemmar får även Chefstidningen direkt hem i brevlådan. 

Ansvarig för sida:

Martin Östberg 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Biträdande kanslichef

E-post:
Uppdaterad: 2017-11-07

Ämnen:

Filmer om värvning

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.