Hoppa till innehåll

Bli medlem i Sveriges Arbetsterapeuter

Bli medlem i Sveriges Arbetsterapeuter - det gör ditt arbetsliv tryggare och mer utvecklande. De flesta arbetsterapeuter i Sverige är redan med!

Bli medlem här!

Ansök om att bli medlem i Sveriges Arbetsterapeuter.

Som medlem får du bland annat...

Som ny yrkesverksam medlem erhåller du också fyra försäkringar kostnadsfritt under tre månader.Ta del av förköpsinformationen här.

Ditt medlemskap bidrar dessutom till ett medskapande arbete i att ständigt bevaka och förbättra villkoren för arbetsterapeuter och för att driva opinion i frågor som för professionen framåt. 

Vem kan bli medlem?

Medlemskap i Sveriges Arbetsterapeuter grundar sig på utbildning, inte tjänst. Du behöver alltså inte arbeta som arbetsterapeut för att bli medlem. Medlemskap beviljas till dig som avlagt examen vid en arbetsterapeututbildning, som godkänts av Sveriges Arbetsterapeuter och WFOT (World Federation of Occupational Therapists), eller är student vid en arbetsterapeututbildning.

Man kan inte vara medlem i förbundet och samtidigt i ord eller handlingar ge uttryck för värderingar som inte ligger i linje med Sveriges Arbetsterapeuters stadga och den etiska koden för arbetsterapeuter.

Individuell förhandlingshjälp kan enligt vår stadga medges efter sex månaders medlemskap.

Vad kostar det?

Information om medlemsavgifter.

Ansvarig för sida:

Medlemsregistret 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

E-post:
Uppdaterad: 2018-03-02

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.