Hoppa till innehåll

Humlegården behöver en arbetsterapeut

Humlegården söker arbetsterapeut till ny verksamhet inom reumatologi.

Humlegården, beläget i Sigtuna, har i många år arbetat med neurologisk rehabilitering. Vi utökar nu verksamheten med reumatologi och behöver därför snarast anställa en arbetsterapeut. Som anställd på Humlegården är du engagerad i både den neurologiska och den reumatologiska verksamheten. 

Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av neurologi och/eller reumatologi. Viktiga egenskaper:

  • Du är lyhörd och kan arbeta flexibelt
  • Du kan samarbeta
  • Du är initiativrik
  • Du är ansvarsfull och pålitlig

Vi tror att du ser det friska i patienten och bygger rehabilitering utifrån de resurser som individen har. Du sporrar och uppmuntrar men har också empati och förståelse för individens resa med allt vad det innebär att ha en neurologisk eller reumatologisk diagnos. Vi tror också att du vill medverka i Valjevikens/Humlegårdens kursverksamhet med dina kompetenser.

Läs mer och sök tjänsten. Sista ansökningsdag är 13 oktober.

För övriga upplysningar om tjänsten, kontakta verksamhetschef Jan Karlsson på telefon 0456-151 15.

Om Valjeviken

Den ideella stiftelsen Valjeviken som driver Humlegården har avtal med flera landsting och regioner. Valjeviken/Humlegården har sedan länge ett gott samarbete med Stockholms läns landsting utifrån dessa avtal. På Humlegården finns rehabilitering för både inneliggande gäster samt möjlighet för patienter till dagrehab. Vi driver också tillsammans med vår folkhögskola kursverksamhet så vi ser gärna att du också tycker om att föreläsa om rehabiliterande insatser och medverka med prova på aktiviteter i kortkursverksamhet. Vår huvudman är NEUROförbundet vilket präglar vår syn på största möjliga delaktighet i samhällslivet för personer med funktionsnedsättningar. En god rehabilitering kan skapa förutsättningar denna delaktighet. 

Ansvarig för sida:

Ulf Lundberg 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikationsstrateg

E-post:
Uppdaterad: 2017-09-13

Ämnen:

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.