Hoppa till innehåll

Arbetsterapeut till Västmanland

Rehabenheten söker en legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av avdelningsarbete/teamarbete. Kunskap och erfarenhet av stroke/ortopedisk rehabilitering och kognitiv rehabilitering är önskvärt. Det är meriterande med erfarenhet och kunskaper om vårdplaneringsprocessen. Vi ser gärna att du genomgått hjälpmedelscentralens förskrivningsutbildning.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss på Rehabenheten kommer du arbeta på vårdavdelning med sedvanliga arbetsterapeutiska arbetsuppgifter såsom ADL-bedömningar/träning, kognitiva bedömningar/träning, förflyttningsträning, hjälpmedelshantering och förskrivning, hembesök och enklare bostadsanpassningar.

Du kommer arbeta nära en fysioterapeut och i team kring patienterna. Patientkategorierna varierar allt från stroke, ortopedi till multisjuka äldre som är i behov av arbetsterapeutiska insatser.

Dokumentation sker i journalsystem Cosmic och vid kommunikation med kommunen sker det via Prator. I arbetsuppgifterna förekommer också handledning av student.  

Anställningsvillkor

Vikariat, ett år med möjlighet till förlängning.
Tillträde 1 juni eller enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast 4 maj 2017

Ansvarig för sida:

Pontus Wikholm 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikatör

E-post:
Uppdaterad: 2017-04-19

Vad tycker du?

Observera att din kommentar kommer att bli synlig för alla besökare. Är din fråga av mer privat karaktär, mejla eller ring oss istället.

 

En film om arbetsterapi