Hoppa till innehåll

Vi söker central ombudsman med förhandlingsvana

Vill du arbeta med varierade arbetsuppgifter i en organisation där det händer mycket? Kom till oss! Vi söker nu en central ombudsman för tillsvidareanställning.

Arbetsbeskrivning

Sveriges Arbetsterapeuter söker en medarbetare till förhandlingsavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår att ge råd och stöd till medlemmar i arbetslivsfrågor (lön, anställningsvillkor, försäkrings- och pensionsfrågor, arbetsorganisation och arbetsmiljö). I arbetsuppgifterna ingår också att utbilda och coacha lokala företrädare samt svara i medlemsrådgivningen. Ansvar för centrala kollektivavtalsområden ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom relevant område. Du har erfarenhet av arbetsrätt och ett stort intresse för arbetsmarknadsfrågor. Du ska tycka om att arbeta med människor och vara service- och samarbetsinriktad. Du är trygg i din förmåga att lösa problem, har gott omdöme och god pedagogisk förmåga. Du har dessutom lätt för att tala inför grupp, engagera och övertyga.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning i en kreativ och utvecklande miljö, med stödjande medarbetare och bra anställningsvillkor. Våra 25 medarbetare har ett stort eget ansvar för sina arbetsuppgifter men sitter på ett gemensamt våningsplan och samarbetar för att lösa uppgifter. Med endast 10 minuters resväg till Slussen befinner sig kansliet nära Stockholms innerstad och samtidigt ännu närmare vackra promenad- och joggingstråk runt sjöar och skogar.

På förhandlingsavdelningen arbetar idag en förhandlingschef och fyra ombudsmän. Arbetet är mycket självständigt, men du kommer samtidigt att tillhöra ett arbetslag av förhandlare som samarbetar och hjälps åt. Resor ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du har:

  • Förhandlingsvana
  • Mycket god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt
  • Akademisk examen
  • Kunskaper i arbetsrätt

Ansökan och kontakt

Skicka din ansökan till carl.eos@arbetsterapeuterna.se senast den 31 oktober. Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens utgång.

För mer information om tjänsten, kontakta förhandlingschef Carl Eos på tel. 073 800 79 73. Facklig företrädare är Sanna Feldell, sanna.feldell@arbetsterapeuterna.se.

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsleverantörer i samband med rekryteringen till denna tjänst. 

Om förbundet

Sveriges Arbetsterapeuter är det självklara fackförbundet för arbetsterapeuter och arbetsterapeutstudenter och har idag över 10 000 medlemmar. Den höga representativiteten är vår styrka och utifrån den driver vi arbetsterapeuternas talan, såväl fackligt som professionsmässigt. Vår vision är att arbetsterapeuter ska ha ett hållbart arbetsliv med god kompetens- och löneutveckling och vi arbetar dagligen för att synliggöra arbetsterapeuternas värde, på befintliga och nya arenor. Sveriges Arbetsterapeuter är partipolitiskt obundet och medlem i Saco.

Ansvarig för sida:

Helene Genym 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Digital kommunikatör

E-post:
Uppdaterad: 2017-10-09

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.