Hoppa till innehåll

Vi söker vikarierande förhandlare/ombudsman

Vill du få erfarenhet av varierande arbetsuppgifter i en organisation där det händer mycket? Kom till oss! Sveriges Arbetsterapeuter söker en medarbetare på heltid till ett föräldravikariat som kommer löpa över cirka ett år. Arbetet är mycket självständigt, men du kommer att tillhöra ett mindre arbetslag av förhandlare och övriga specialister.

I arbetsuppgifterna ingår att ge råd och stöd i arbetslivsfrågor (lön, anställningsvillkor, försäkrings- och pensionsfrågor, arbetsorganisation och arbetsmiljö) till medlemmar som kontaktar oss via vår medlemsrådgivning. I arbetsuppgifterna ingår också att stödja, utbilda och coacha lokala företrädare i arbetslivsfrågor. Att företräda medlemmar i olika frågor gentemot arbetsgivare är förstås en viktig uppgift som förhandlare.

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna med inriktning mot personal och arbetsliv. Du har erfarenhet av personalfrågor och arbetsrätt och ett stort intresse för arbetsmarknadsfrågor. Du ska definitivt tycka om att arbeta med människor, vara service- och samarbetsinriktad. Du är trygg i din förmåga att lösa problem, har gott omdöme och god pedagogisk förmåga. Du har dessutom lätt för att tala inför grupp, engagera och övertyga. Intresse för frågor som rör hälso- och sjukvård är meriterande liksom erfarenhet från arbete i en ideell organisation eller förening. Våra medlemmar finns i hela landet och arbetet innebär en del resor.

Vi erbjuder dig anställning i en organisation med korta beslutsvägar. Vi finns i en kreativ och utvecklande miljö med glada skratt, stödjande medarbetare och bra anställningsvillkor.

För mer information, kontakta vår förhandlingschef Carl Eos på tel. 073 800 79 73. Facklig företrädare är Sanna Feldell, sanna.feldell@arbetsterapeuterna.se. Läs gärna mer om förbundet på www.arbetsterapeuterna.se.

Skicka din ansökan till carl.eos@arbetsterapeuterna.se senast den 30 augusti. Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens utgång.

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsleverantörer i samband med rekryteringen till denna tjänst.

Ansvarig för sida:

 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter


Uppdaterad: 2017-08-04

Vad tycker du?

Observera att din kommentar kommer att bli synlig för alla besökare. Är din fråga av mer privat karaktär, mejla eller ring oss istället.

 

En film om arbetsterapi