Hoppa till innehåll

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till kansliet och förtroendevalda.

Växeln: 08-507 488 00

Öppettiderna i växeln är kl. 08.30-15.30 (sommaröppettider), men på fredagar stänger den kl.15.00. Lunchstängt kl. 12.00-13.00. När du ringer oss får du tre alternativ: medlemsrådgivningen (se särskilda öppettider nedan), medlemsregistret eller dröj kvar och kopplas till telefonist. 

Du kan alltid också nå oss via kansli@arbetsterapeuterna.se eller mejla/ringa direkt till enskild medarbetareDu kan även mejla till medlemsregistret på medlemsregister@arbetsterapeuterna.se, om du har frågor som rör till exempel avgifter, a-kassa och kontaktinformation.

Medlemsrådgivningens öppettider

Medlemsrådgivningen är tillgänglig för samtal måndag-fredag kl. 08.30-12.00, gällande frågor som rör din anställning. Du ringer vårt växelnummer 08-507 488 00. Dygnet runt kan du också mejla medlemsrådgivningen på medlemsradgivning@arbetsterapeuterna.se. Glöm i så fall inte att ange medlemsnummer och telefonnummer där vi kan nå dig, och skriv gärna lite kort om ditt ärende.

Besöksadress

Planiavägen 13
131 54 Nacka

Vägbeskrivning hittar du här. 

Postadress

Box 760
131 24 Nacka

Ansvarig för sida:

Gelinda Jonasson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikatör och webbredaktör

E-post:
Uppdaterad: 2017-07-28

Ämnen:

Vad tycker du?

Observera att din kommentar kommer att bli synlig för alla besökare. Är din fråga av mer privat karaktär, mejla eller ring oss istället.

 

Kommentarer

Hej Åsa,
Möjligtvis kan Socialstyrelsen ha tillgång till uppgifter för hela populationen. De ger ut en rapport varje höst om hälso- och sjukvårdpersonalens arbetsmarknadsstatus. För de som är medlemmar i ett SACO-förbund finns också möjlighet att se viss statistik i SACO-lönesök.

Helene Genym 17-06-07 13:10 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Hej!
Det skulle bli intressant att få veta hur många arbetsterapeuter jobbar inom psykiatriska öppen vård och socialpsykiatri. Går det att skatta? var kan mån få statistiska uppgifterna?
Med vänlig hälsning Åsa

Åsa 17-06-05 16:17 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Hej!
Jag har försökt få tag i den svenska versionen av The Rivermead Behavioural memory test(RBMT) men har än så länge inte lyckas med detta. Sökt på Perasson (Harcourt Assessment) men inget resultat. Tacksam om möjligthet till hjälp.
Med vänlig hälsning
Katarina

Katarina Mc Ghee 17-05-10 16:03 Gilla » Anmäl olämplig kommentar


Hej Jag undrar om en treårig utbildning i Norge kallad ergoterapeut rankas som arbetsterapeut? så att jag skulle kunna söka högre vidareutbildning i Sverige?

emelie 17-02-01 19:00 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Hej Elisabeth
Nej, det betyder verkligen inte att andra yrkesgrupper ska utföra arbetsterapeutiska bedömningar. Samarbetet i Senior Alert innebär att vi med ett instrument som COPM får in ett verktyg där rehabiliteringsinsatser ska dokumenteras. Det kan i förlängningen innebära att vi på ett helt nytt sätt kan påvisa värdet med arbetsterapi och rehabilitering!

Ulrika Larsson, kanslichef 16-04-01 07:48 3 personer gillar detta - Gilla » Anmäl olämplig kommentar

En film om arbetsterapi