Hoppa till innehåll

Student

Vill du ha en studietid och ett arbetsliv präglat av trygghet och utveckling? Ett studentmedlemskap hos oss handlar om en sak -att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv. Med oss kommer du närmare arbetslivet. Sveriges Arbetsterapeuter är ett fackförbund, men vi är också ett professionsförbund. Det innebär att vi arbetar aktivt med att höja statusen på din akademiska kompetens och möjligheterna till professionell yrkesutövning på arbetsmarknaden.

Ett stöd för dig som student

Som studentmedlem har du tillgång till en mängd förmåner bland annat rådgivning angående t ex arbetsrättsliga frågor eller funderingar kring arbetsmarknad, en gratis olycksfalls- och livförsäkringunder studietiden och Medlemstidningen Arbetsterapeuten och så klart kurslitteratur till riktigt förmånliga priser. Allt för att du ska få en lärorik studietid och en skjuts in i ditt kommande yrkesliv. Via oss får du dessutom möjlighet att träffa andra studenter och yrkesverksamma från hela landet och bygga ett nätverk för framtiden.Detta erbjuder vi dig som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter – och mycket därtill. Läs mer om vad du får ut av att vara medlem i ett fackförbund som student

Bli studentmedlem

Som studentmedlem får du tillgång till en mängd förmåner – allt för att din studietid ska bli så utvecklande och trygg som möjligt. Det bästa är att det bara kostar dig 200 kronor per år. 

Bli medlem i Sveriges arbetsterapeuter här!

Var med och påverka- engagera dig!

Det är tillsammans som vi kan få kraft att ändra det som inte fungerar. Tillsammans med dina framtida kollegor kan du göra skillnad. Sveriges Arbetsterapeuter är en medlemsorganisation. Det är tack vare engagemanget och kompetensen hos våra medlemmar som vi kan skapa förändring. Det kan handla om att utveckla utbildningen, det framtida yrket eller att engagera sig i Sveriges Arbetsterapeuters organisering och ställningstaganden.

Vill du vara med och bestämma vilka frågor vi ska driva? Engagera dig och lär dig mer om hur en facklig organisation fungerar.Du som är medlem i Sveriges Arbetsterapeuter har du möjligheten att engagera dig där du studerar. På alla universitet och högskolor med arbetsterapeutbildningen finns en grupp studenter som jobbar med att påverka sin utbildning och att stärka gemenskapen för arbetsterapeutstudenter. Via oss får du dessutom möjlighet att träffa andra studenter och yrkesverksamma från hela landet och bygga ett nätverk för framtiden. Att vara fackligt engagerad är roligt, utvecklande och en bra merit för ditt framtida arbetsliv. 

Vill du läsa mer om Sveriges arbetsterapeutstudenters organisation och hur du kan bli engagerad på din ort? Besök Sveriges Arbetsterapeutstudenters sidor.

Ansvarig för sida:

Josefine Qvarfordt 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Studentombudsman

E-post:
Uppdaterad: 2017-07-04

Vad tycker du?

Observera att din kommentar kommer att bli synlig för alla besökare. Är din fråga av mer privat karaktär, mejla eller ring oss istället.

 

Kommentarer

Hej Sari
Under denna länk http://fsa.se/Om-forbundet/FSAs-medlemmar/ kan du se inom vilka arbetsområden våra medlemmar finns.

Ulrika Larsson, FSA 15-10-19 14:07 2 personer gillar detta - Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Hej,
jag undrar hur många, eller vilket procent av, arbetsterapeuterna jobbar vid arbetslivsinriktad rehabilitering i Sverige?
-Sari

Sari Hyyrynen 15-10-19 10:18 1 person gillar detta - Gilla » Anmäl olämplig kommentar

hej jag undrar hur man får powerpointen om arbetsterapi processen att fungera?

Jennie Roos 15-09-22 09:38 1 person gillar detta - Gilla » Anmäl olämplig kommentar

hej!
Jag tycker att denna sida är väldigt bra gjord. Mycket info, allt på samma ställe.
greta

greta 11-03-16 20:12 6 personer gillar detta - Gilla » Anmäl olämplig kommentar

En film om arbetsterapi