Hoppa till innehåll

Västernorrland

Vi är cirka 240 medlemmar i Västernorrlandskretsen. Vi är verksamma inom landstinget Västernorrland, länets sju kommuner, statliga verksamheter och privata aktörer.

På gång i kretsen 

Förbundsordförande Ida Kåhlin kommer på besök i Sundsvall!

Sveriges Arbetsterapeuter i Västernorrland har på våra medlemmars initiativ planerat en eftermiddag med Ida Kåhlin där alla medlemmar i Sveriges Arbetsterapeuter i Västernorrlandskretsen är välkomna.

Det blir en eftermiddag med chans till professionsutveckling och en energiboost.

Vi kommer att befinna oss i Aulan på Sundsvalls sjukhus onsdag den 29/11 från klockan 14.00 till 17.00. Det kommer att bjudas på kaffe, the och fikabröd.

Om du inte kan närvara i Sundsvall kommer vi att köra via videolänk till de orter som önskar.

Syftet med sammanträdet är att erbjuda er medlemmar en härlig eftermiddag med inspiration där vi bland annat diskuterar framtid inom arbetsterapi. En chans till diskussioner och fundera kring arbetslivets utmaningar.  Missa inte chansen att träffa Ida Kåhlin!

Anmälan gör du senast 19/11 till:  angelica.larsson@sundsvall.se 

Välkomna önskar styrelsen.


After Fack!

Den 27 oktober är du välkommen på pizzakväll. Vi kommer att träffas på arbetsmarknadstorget i Sundsvall. Under kvällen kommer fokus att ligga på vardagsteknik. Mer info kommer snart, men boka in datumet redan nu!


Den 27 oktober är det arbetsterapinsdag. Om du önskar material kan du höra av dig till angelica.larsson@sundsvall.se. Hör gärna av dig till oss i styrelsen vad ni planerar att göra för att fira våran dag. För mer info http://www.arbetsterapeuterna.se/Min-profession/Arbetsterapins-dag/ 


Nu kan du söka Sveriges Arbetsterapeuters kvalitetsutmärkelse 2018. Välkommen att söka kvalitetsutmärkelsen för 2018 som har fokus på förbättringsarbete om personcentrering och arbetsterapi. Utmärkelsen tilldelas verksamhet som arbetat med att förbättra och bidra till en ökad personcentrering i de verksamheter där de arbetar.

Sista ansökningsdag är 15 december.

Mer information hittar du här: http://www.arbetsterapeuterna.se/Min-profession/Kvalitet/Kvalitetsarbete/Kvalitetsutmarkelse/


Vi vill även passa på att puffa för Årets arbetsterapeut i västernorrlandskretsen

Har du en kollega som du tycker gjort något bra under året, eller lyft fram arbetsterapi på ett bra sätt? Skicka in en nominering till: angelica.larsson@sundsvall.se Du kan nominera ända fram till årsskiftet.

 

Ansvarig för sida:

Angelica Larsson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kretskommunikatör

E-post:
Uppdaterad: 2017-10-20

Filmer om värvning

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.