Hoppa till innehåll

Västernorrland

Vi är cirka 240 medlemmar i Västernorrlandskretsen. Vi är verksamma inom landstinget Västernorrland, länets sju kommuner, statliga verksamheter och privata aktörer.

På gång i kretsen 

Styrelsen startar upp efter sommaren den 22 augusti. Det blir en spännande höst då vi har bjudit upp vår förbundsordförande Ida Kåhlin 29 november. 

 

Vi hoppas att du har möjlighet att delta. Vi kommer att träffas på Sundsvalls sjukhus i aulan. Det kommer även finnas möjlighet att delta via videolänk från Övik och Sollefteå. Anmäl dig till angelica.larsson@sundsvall.se  


Den 28 oktober är det arbetsterapinsdag. Om du önskar material kan du höra av dig till angelica.larsson@sundsvall.se. Hör gärna av dig till oss i styrelsen vad ni planerar att göra för att fira våran dag. För mer info http://www.arbetsterapeuterna.se/Min-profession/Arbetsterapins-dag/ 


Under hösten kommer vi att erbjuda medlemsmöte. Det är inte klart i skrivandes stund när det blir, vi åkterkommer med mer information.


Vi vill även passa på att puffa för Årets arbetsterapeut i västernorrlandskretsen

Har du en kollega som du tycker gjort något bra under året, eller lyft fram arbetsterapi på ett bra sätt? Skicka in en nominering till: angelica.larsson@sundsvall.se Du kan nominera ända fram till årsskiftet.

Bildresultat för höga kusten

Ansvarig för sida:

Angelica Larsson 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kretskommunikatör

E-post:
Uppdaterad: 2017-08-11

Vad tycker du?

Observera att din kommentar kommer att bli synlig för alla besökare. Är din fråga av mer privat karaktär, mejla eller ring oss istället.

 

Kommentarer

Hej!
Här i Lycksele kommun håller vi på att förändra våra sökord i journalsystemet Pulsen. Vi ska använda ICF. Är det någon av er som skriver journal med sökorden tagna ur ICF? Vi funderar lite över hur djupt vi ska gå i ICF. Hur har ni tänkt?
Tack på förhand!
Ragnhild Nordlund
Arbetsterapeut i Lycksele kommun

Ragnhild Nordlund 16-09-15 08:04 1 person gillar detta - Gilla » Anmäl olämplig kommentar

En film om arbetsterapi