Hoppa till innehåll

Medlemskapet

Som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter är du delaktig i såväl en professionsinriktad organisation som i en facklig, och ett medlemskap gör ditt arbetsliv både tryggare och mer utvecklande.

Kompetensutveckling

Du som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter har goda möjligheter att hålla dig uppdaterad kring det som händer inom arbetsterapi och i arbetsterapeuters omvärld. Till exempel får du åtta gånger per år hem tidskriften Arbetsterapeuten. Förbundet arrangerar dessutom till medlemspris kompetenshöjande kurser och tillhandahåller publikationer som rör din profession. 

Ditt medlemskap - en slags arbetsrättsförsäkring

Ditt fackliga medlemskap är en slags arbetsrättsförsäkring. Vi kan det som handlar om din lön, ditt anställningsavtal, din pension och dina försäkringar. Om det blir diskussioner om organisationsförändringar på din arbetsplats är Sveriges Arbetsterapeuter en viktig diskussionspartner. Våra lokala eller centrala ombudsmän tar till vara dina intressen och värnar om dina rättigheter.

Arbetsterapeutlöner – Sveriges Arbetsterapeuter har svaret

Som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter har du tillgång till tillförlitlig statistik om det samlade löneläget för arbetsterapeuter via Saco Lönesök, som du hittar som inloggad på Min sida. Ett ovärderligt verktyg inför ditt lönesamtal. 

En film om arbetsterapi